English   |     |  ورود به سايت
جمعه, فروردين 10, 1403

ارتباط با ما

شرکت مهندسی سبا آسانبر نماینده انحصاری kone در ایران- آسانسور - پله برقی - رمپ - پیاده روی متحرک

بلوار اندرزگو ،خیابان وطن پور شمالی، پلاک 5

کد پستی: 36814-19378 

تلفن: 22234214

تلفن : 75986
فکس: 26769918 

 پست الکترونیک:  info@sabalift.com
   
08

اجرائی شدن بازرسی ادواری آسانسور ضرورت است

آیا می دانید بیش از 98% آسانسورهائی که عمر بیش از عمر شرکت بازرسی آسانسور دارند ( آسانسورهای قدیمی ) ، دارای گواهینامه کیفیت استاندارد نیستند ؟

آیا ایمنی کافی در آسانسورهای مورد استفاده خود ، خانواده و فرزندانمان وجود دارد ؟ آیا ترمز اضطراری آسانسور در واقع ضروری به درستی عمل خواهد نمود ؟ آیا سیم بکسلهای آسانسور دچار فرسودگی و پارگی نشده اند ؟ آیا سیستم ایمنی آسانسورها دارای عملکرد مناسبی است ؟ آیا آسانسورها توسط شرکتهای ذی صلاح و دارای مجوز نگهداری و راهبری می شوند ؟ به واقع مسئول پاسخگوئی به آن سؤالات و جلوگیری از حوادث احتمالی کیست؟

  1. مالکین یا مدیران ؟
  2. شرکتهای نگهدارنده آسانسور ؟
  3. سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی ایران به عنوان تنها تشکل رسمی این صنعت ؟ یا سازمانهای دولتی و شرکتهای بازرسی ؟

هر یک از گروههای فوق در قبال دغدغه ها و سؤالات عنوان شده مسئول هستند که به طور جداگانه به نقش هر یک می پردازیم :


مالکين يا مديران ساختمان

اصلی ترین و مهم ترین مسئولیت به عهده مالک یا مدیران ساختمان است که برای خلاصه نویسی فقط از لفظ مالک استفاده می گردد ، چرا که صاحب اصلی آسانسور به طور کامل یا حتی به صورت یک سهامدار مالک ساختمان است و مدیر ساختمان وکیل وی است . به عنوان استفاده کننده اصلی آسانسور و مالک آن شاید قدری عجیب به نظر برسد که یک مالک رغبتی برای استاندارد کردن آسانسور خود نداشته باشد . زیرا خطر متوجه او و خانواده اش است برخی از مسئولیتهای مهم زیر بر عهده ایشان می باشد :

  • الف ) فراهم نمودن شرایط مالی مناسب جهت صرف هزینه های مورد نیاز برای به استاندارد رساندن آسانسور
  • ب ) انتخاب یک شرکت آسانسور حقوقی معتبر که دارای صلاحیت فنی کافی در مورد اظهارنظر و اجرای عملیات لازم جهت به استاندارد رساندن آسانسور باشد .
  • ج ) تأمین هزینه و درخواست از شرکتهای بازرسی آسانسور جهت بازرسی آسانسورهای قدیمی و ارائه لیست عدم تطابق با استانداردهای مربوطه ( هر سال یکبار ) .
  • د ) بیمه نمودن آسانسورها در برابر بروز حوادث احتمالی .

شرکتهای نگهدارنده آسانسور

شرکتهای معتبر آسانسور که دارای صلاحیت فنی مناسب جهت ارائه خدمات بازسازی ، سرویس و نگهداری هستند نقش مهمی در ایمن کردن و به استاندارد رساندن آسانسور دارند . برخی از مسئولیت های زیر به عهده این شرکت ها است :

  • الف ) انجام سرویس مناسب آسانسور مطابق با چک لیستهای متعبر به صورت منظم .
  • ب ) بازرسی کلیه قطعات و ارائه گزارش مکتوب به مالک ساختمان در زمینه موارد خطرآفرین جهت پیشگیری از حوادث احتمالی در صورت عدم ارائه گزارش این شرکت آسانسوری است که مسئول هر گونه حادثه شناخته خواهد شد .
  • ج ) توجیه و ترغیب مالک ساختمان جهت درخواست بازرسی آسانسور و استاندارد شدن آسانسور .
  • د ) استفاده از افراد آموزش دیده در اجرای امور سرویس و نگهداری .
  • هـ ) قطع همکاری با ساختمانهائی که مالک آن بی توجه به هشدارهای ارائه در مورد ایمنی بوده و از صرف هزینه های ضروری که موجب جلوگیری از بروز حوادث و خطرات جانبی می شود امتناع می ورزد . در این صورت کلیه مسئولیت های ناشی از حوادث احتمالی به عهده مالک خواهد بود .

سنديکای صنايع آسانسور و پله برقی

نقش سندیکای آسانسور و پله برقی به عنوان تنها تشکل رسمی این صنعت می تواند به دلیل ارتباط نزدیک سازمانی با بسیاری از ارگانهای دولتی ذیربط در این زمینه از جمله وزارت صنایع ، مؤسسه استاندارد و دیگر سازمانها ، بسیار تعیین کننده باشد . سندیکای آسانسور مسئولیت بسزائی در به ثمر رساندن بحث بازرسی ادواری آسانسور دارد که برخی از آنها به شرح زیر می باشد :

  • الف ) برقراری و ارتباط با سازمانها و ارگانهای ذیربط تسهیل و تسریع اجرائی شدن بازرسی ادواری آسانسورهای قدیمی از نظر اعلام آمادگی همکاری ، یافتن ضمانت اجرائی ، ثبت مقررات مربوط و …. ( در حال انجام است ) .
  • ب ) تدوین مقررات و استاندارد مورد نیاز در زمینه سرویس و نگهداری و بازسازی و نیز در بحث بازرسی ادواری آسانسورهای موجود و قدیمی . ( در کمیته فنی سندیکا در حال انجام است ).
  • ج ) استفاده از همکاری و تعامل شرکت های بازرسی آسانسور که بتوان از دانش فنی و تجربیات آنها در تدوین امور استفاده شود ( در حال انجام است )


سازمان های دولتی مرتبط

نقش سازمانهای دولتی اعم از وزارت صنایع و مؤسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران در اجرائی شدن این توسعه بسیار پر اهمیت است که در چند مورد زیر به آن اشاره شده است :

  • الف ) مشخص کردن ضمانت اجرائی مناسب جهت اجباری شدن بازرسی ادواری آسانسور
  • ب ) سرمایه گذاری در زمینه فرهنگ سازی در رسانه ها به خصوص رسانه ملی در جهت آگاه سازی مصرف کنندگان از خطرات احتمالی عدم بازرسی آسانسور و درخواست داوطلبانه مالکین ساختمان برای بازرسی ادواری و اطلاع رسانی به ایشان در مورد عواقب عدم توجه به این موضوع در مواقع بروز حوادث .
  • ج ) تصویب یک قانون و مقررات مدون در مورد ارائه صحیح خدمات نگهداری آسانسور و الزامات و مقررات بازرسی های ادواری .

 

با در نظر داشتن نقش هر یک از گروههای فوق ، چنانچه هر یک از این گروهها نقش خود را به خوبی در مورد بازرسی ادواری در آسانسور ایفا کند می توان امیدوار بود تا در آینده ای نزدیک شاهد بازرسی شدن کلیه آسانسورهای منصوبه در سطح کشور و استاندارد سازی آن باشیم . این مهم جز با خواست مسئولان ، شرکتهای آسانسور و استفاده کنندگان آسانسور قابل حصول نخواهد بود ، به امید روزی که با کودکانمان با خیالی آسوده در آسانسورهائی سوار شویم که قبلاً مورد بازرسی قرار گرفته و از ایمنی آن مطمئن هستیم.


سیامک جارچی -دبیر کمیته فنی سندیکای صنایع آسانسور و پله برقی

تعداد امتیازات: (133) Article Rating
تعداد مشاهده خبر: (10419)
کد خبر: 41

RSS comment feed نظرات ارسال شده

هم اکنون هیچ نظری ارسال نشده است. شما می توانید اولین نظردهنده باشد.

ارسال نظر جدید

نام

ایمیل

وب سایت

تصویر کد امنیتی :
کد امنیتی را وارد نمایید:

موقعیت شما: اخبار
Most of the replica watches uk steel belt watches can not be replica watches adjusted as long as the belt watch, but rolex replica also need to use a special tool to rolex replica uk remove the length of the strap adjustment.